lauantai 9. helmikuuta 2013

Penkkarit tulossa!

Nonii. Nyt sitten on käsillä se hetki, jolloin monessa pirtissä puuhataan penkkareiden parissa. Pitäskö vuokrata jostain, lainata kaverilta tai tehdä itse? Sitte iskee se viimehetken paniikki. Apua mä en keksi mitään! Toiset jää kotiin penkkaripäivänä, eivätkä kestä sitä sirkusta ollenkaan.

Putous tarjoaa taas tänä vuonna muutamia vinkkejä. Sanna-Raipe ja Karim ovat omia suosikkeja. Penkkareiden kestosuosikit pysyvät vuodesta toiseen. Niitä ovat esim. erilaiset musa-hahmot, leffoista ja sarjakuvista tutut tyypit.

Onpa tullut nähtyä myös liikkuva maitopurkki, kokistölkki ja postilaatikko. Helppo ratkaisu on heittää valkoinen lakana niskaan ja saksia silmänreiät. Kuorma-auton lavalla ei oo kiva värjötellä kovin ohuissa hepeneissä, ettei sit keuhkokuume iske just lukuloman kynnyksellä.

Omissa penkkareissa olin intiaanityttö. Hameen tein vaaleasta säämiskä-kankaasta. Peruukki syntyi mustasta villalangasta, kun pohjana oli uimalakki. Olihan siinä näpertämistä pelkän yhden päivän takia. Mutta toisaalta se oli ainutlaatuista aikaa, ja siitä jäi ihan kivoja muistoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...