sunnuntai 10. helmikuuta 2013

My first Vuitton

Ensimmäinen kohtaaminen Louis Vuittonin tuotteiden kanssa tapahtui konkreettisesti reilusti yli kymmenen vuotta sitten. Laukkuja ei silloin paljon suomalaisessa katukuvassa näkynyt, puhumattakaan omasta liikkeestä Helsingissä. Vierailin silloin Tukholman myymälässä, ja olin silloin päättänyt jo hankkia tämän pussukan.

Myymälä erottui silloin poikkeuksellisen hyvällä ja henkilökohtaisella palvelulla, Asiakas otettiin vastaan lämpimästi. Sain istuutua pehmeälle nahkasohvalle ja selailla katalogia. Samalla tarjoiltiin teetä ja kahvia Louis Vuitton -kahvikupeista. Minuun esteetikkona on helppo vedota siistillä myymälällä, kauniilla sisustuksella, tunnelmalla, hyvällä palvelulla, ja erityisesti kauniilla pakkauksilla. Kauniit rasiat, silkkipaperit ja silkkinauhat ovat osa kokonaiselämystä.

Tyylin ja muodin suhteen olen kaikkiruokainen. En yleensä jahtaa tiettyä merkkiä, vaan pyrin ostamaan tuotteen josta pidän. Sittemmin olen vieraillut vastaavanlaisissa kaupoissa matkoilla. Se ei tarkoita, että ostaisin jotain. Nautin enemmänkin siitä taikapiiristä, joka näiden kauppojen ympärille on rakennettu. Se on ikään kuin tutkimusretki muodin ytimeen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...