keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Loma -paratiisi vai työleiri?

Päivä on kulunut kalenterin täyttämisessä ja päivämäärien sovittelussa. Tiedossa on jos jonkinmoista tapahtumaa, työkeikkaa ja matkustamista. Niitä on turha miettiä liikaa etukäteen, joten juuri nyt on sopiva hetki miettiä lomaa. Onneksi sentään viikonloppuna on tulossa kivaa tekemistä: levyjulkkarit ja musakonsertti. Johonkin väliin lomakin pitäisi pukata. Oikeastaan haluaisin, että asuisin juuri nyt merellisessä huvilassa, joka huokuisi raikkaita värejä ja kepeää tunnelmaa - täysihoidolla. 

Tässä esimerkissä en nyt tarkoita väljähtynyttä puukasaa, jossa torakat ja hämähäkit viettävät kekkereitä omiin nimiin. Eikä nyt puhuta luonnnonpihasta, sammalmättäistä tai kattoa raapivista kuusenoksista. Lomalle mennään nauttimaan, lepäämään ja keräämään voimia.

Olen muuten miettinyt, että mikä hinku sitä on raskaan työrupeaman jälkeen loppujen lopuksi mennä lomalle sellaiselle mökille, jossa ei ole mitään mukavuuksia? Nimittäin sellaisesta on meikäläiselläkin kokemusta. Jos ensin on raatanut päästäkseen lepäämään, niin sitten menee lomaviikko tulipesää sytytellessä, vesiä kantaessa, mäkäräisiä mäiskiessä ja puuceen tyhjennyksessä. Sehän on täysi työleiri :)

Sitten huonosti nukutun viikon jälkeen palataan kotiin, kun iho on paukamilla, kassit silmien alla ja lentsu iskenyt vetosessa mökissä. Eikö lomalla just pitäis ottaa iisisti? No tässä kuitenkin Beach house -tunnelmaa lomaa odotellessa. Huom! Tuollainen hattukokoelma pitäisi olla hellepäivien varalle kuin kuvassa.


Kuva: Lexington_Summer_2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...