keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kukkaistuoksua vai myskihärkää?

Hajuvesipullot ovat kauniita esineitä ihan tyhjänäkin. Joihinkin pulloihin on tosin käytetty niin paljon koristelua, että sisältö kalpenee sen rinnalla. Ulkonäkö ei aina kerro sisällön laadusta. Hajuvesiosastoilla on niin kiva käydä kokeilemassa erilaisia tuoksuja. Kotona hyllyssä on aika monta erilaista vaihtoehtoa juhlaan, arkeen, kesään, talveen. Muutama vakkarituoksu on jäänyt luottohankinnaksi, vaikka uutuuksiinkin olen sortunut. Joskus kaupassa tuoksu on ollut tosi hyvä, ja parin päivän päästä kotona saa ihmetellä hourupäistä päätöstä.

Yleensä käytän melko keveitä ja kukkaismaisia tuoksuja. Saapa nähdä koska ikää mittarissa on sen verran, että kaupassa alkaa miellyttää sellaiset raskaat tuoksut, joista meinaa taju lähteä. Vai onkohan se edes ikäkysymys? Teatterissa ainakin yleensä kypsän ikäisillä, hienoilla rouvilla on suihkittuna aika vahva coctail.

Ennen vanhaan käytettiin sellaisia kivoja puf-puf pulloja (jos ymmärrätte mitä tarkoitan). Niissä on jotain niin romanttista ja hauskaa, muta harmiksi niitä ei juuri näe myynnissä. Yhden sellaisen olen ostanut Italiasta, ja siitä onkin kuva mukana.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...