perjantai 15. helmikuuta 2013

Kirpparilöytöjen helmiä

Nyt on taas nurkkiin alkanut kertyä sen verran tavaraa, että voisin laittaa kirpparipöydän. Muutaman kerran vuodessa vien tavaraa itsepalvelukirppikselle, ja yleensä olen pitänyt pöytää noin kuukauden verran. Se on kiva tapa saada itselle tarpeetonta tavaraa kiertoon.

Mikä on sinun paras kirppislöytösi? Vuosien varrella olen tehnyt lukuisia heräteostoja, mutta nykyään olen aika valikoiva. Etsin jotain tiettyä asiaa, kunnes löydän sopivan. Se voi olla astia, lasiesine, talonpoikaishuonekalu, tuoli tai penkki.  Kirppareilla saa myös mukavia ahaa-elämyksiä, vaikka ei ostaisi mitään. Kierteleminen ja eri aikakausien esineiden tunnistaminen on mukavaa. Super-halpoja löytöjä on välillä vaikea tehdä, sillä hintatietoisuus on kasvanut.


On myös vaikea tietää mikä menee kaupaksi. Siksi olenkin yleensä laittanut vähän sekalaista tarjolle, kun kaikilla on ne omat aarteensa ja keräilykohteensa.

Sitten on erikseen sellaiset kerran elämässä -löydöt. Mieti, jos löytäisit jostain kirppislaatikon pohjalta vanhan, pölyisen Chanel-klassikon. Sellaista taitaa tapahtua aika harvoin. Tosin olihan muutama vuosi sitten lähes vastaavalla tavalla löytynyt Kelly-laukku huutokaupattavana. Sellaista onnenpotkua ei taida omalle kohdalle sattua, mutta kukapa tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...