maanantai 4. helmikuuta 2013

Jussi-gaalan jälkilöylyt

Mitä ihmettä. Kello on 03:30 yöllä ja täällä sitä vaan hillutaan koneen ääressä. Syy tähän tietenkin voisi olla se, että eilisen Jussi-gaalan jatkot lipsahtivat aamutunneille, ja tässä sitä nyt sitten haparoidaan unten maille. Hulmuavat kiharat olisivat jo takkuuntuneet riehakkaasta juhlinnasta, ja pala mittatilaustyönä tilatusta iltapuvusta olisi jäänyt ikävästi taksin oven väliin. Nooh. Sattuuhan sitä.

Tosiasia kuitenkin on se että merkittävin näyttelijäsuoritukseni tapahtui ala-asteella. En esittänyt kiveä tai puuta. Huippuhetkeni kiteytyi siihen, kun pieni tyttö, isossa mustassa jakussa liihottaa käsiä heilutellen läpi tuulen, lausuen nuo antaumukselliset vuorosanat: Kraak.Kraak. Pahvista huolellisesti taiteltu nokka viimeisteli huolella suunnitellun puvustuksen. Se oli ihan itse puuväreillä väritetty. Merkittävä luonnerooli se ei varsinaisesti ollut, mutta vaativa lajityppi kuitenkin, eli varis. Jussi-patsaita ei silloin vielä jaettu, mutta saatiin ainakin vanhemmat taputtamaan (myötähäpeästä) ja päästiin luokkaretkelle (johonkin lähikylän taistelutantereelle). Varsinaisia valokuvia ei tästä hetkestä ole jälkipolville tallentunut (onneksi). Luonteelleni sopii paremmin pysyminen kameran toisella puolen.

Kun tässä nyt sitten kerran hereillä ollaan kukonlaulun aikaan, niin täytyy kehitellä jokin hedelmäpommi maanantaille. Ja sitten virkeänä töihin. Mukavaa alkuviikkoa :)

Kuva: Mtv3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...