lauantai 23. helmikuuta 2013

Ihanaa Muumi-teetä

Päivän paras hetki... on nimeltään Muumi-teepaketti, joka pääsee tänään makutestiin. Näin tee-intoilijana on aina kiinnostavaa tutustua uusiin makuihin. Paketti ja pussit ovat ainakin söpöjä. Niillä on myös omat nimet:
Olet ihana, Kyllä minä tiedän!, Tsemppiä! ja Muumimamman voimajuoma. Makuina ovat metsämansikka, sitruuna, mustikkamuffinssi ja mansikka. Omaksi suosikiksi nousevat mustikkamuffinssi ja metsämansikka.Oman maun mukaan juon teen tietysti Muumi-mukista. Osa nautintoa on inspiroiva ja hassu kuva. Kuppiin mahtuu sopivasti vettä, mukin korva on sopivan kokoinen ja muutenkin muki on muotoilultaan riittävän ohut..


Kävimme muuten viime kesänä ihan aikuisten kesken pitkästä aikaa Muumimaassa Naantalissa. Se oli rentouttava piknik-päivä. Suosittelen paikkaa kovasti kyllä kaikenikäisille. Päivän vietto siellä saa mielen nuortumaan, eikä ympärillä ole huvipuistolaitteiden tuomaa levottomuutta. Lapsillehan se on ihan loistopaikka, mutta sopii mielestäni myös aikuisille leikkimieliseen kesäpäivän viettoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...