sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Entisöintiprojekti alkamassa

Tässä olisi nyt alkamassa seuraava maalausprojekti. Ikää tällä huonekalulla on jonkin verran, ja se tuli ongelmaksi myös maalikerroksien poistamisessa. Jokainen omistaja oli laittanut aina uuden kerroksen päälle. Meidän vuorolla maalia alkoi olla jo niin paksusti, että kaikki entiset kuorrutteet oli pakko ottaa pois. Se ei ollutkaan helppo homma.

Ensimmäinen kerros maalia varsinkin oli niin lujassa, että siinä on kokeiltu kaikenlaisia konsteja. Loppujen lopuksi lämpöpuhaltimen avulla jotain alkoi irrota. Käteviä maalin irrotusvinkkejä otetaan vastaan mielellään vastaisuuden varalle. Yleensä raaputtaminen on tehonnut muihin huonekaluihin, mutta tämä oli erityisen sitkeä tapaus.

Nyt pahimmat lommokohdat on pakkeloitu, hiottu ja maalaaminen voi alkaa sopivan päivän tullen. Istuinosa saa myös uuden kankaan. Kesällä on kiva maalata ulkona, mutta näin talvella joutuu vähän katsomaan minne kaikki pensselit, aineet ja paperit levittää. Siinä pitäisi kuitenkin olla tilaa kuivumiselle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...