perjantai 11. tammikuuta 2013

Suut makiaks

Macaron-leivos on juuri nyt oikea tapa juhlistaa viikonloppua. Siksi tarjoankin pienen makupalan näin virtuaalimuodossa juuri sinulle. Mitä olisikaan elämä ilman tätä pariisilaista pikkupalleroa. Tosin alkuperästä on myös muita mielipiteitä. Näitä herkkupaloja on myynnissä nykyään ilahduttavan monessa paikassa. Parhaimmillaan ne ovat tuoreen pehmeinä. Valmistamiseen tarvitaan mantelijauhetta, valkuaista, tomusokeria ja sokeria. Välissä on ripaus kreemiä tai hilloa. Taikinan onnistumisen kriittinen vaihe on juuri sekoittaminen. Ei liikaa-eikä liian vähän. Kaiken kruunaa vielä houkutteleva pastelliväri. Namm...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...