perjantai 25. tammikuuta 2013

Perjantaiherkku Saksasta

Perjantai ja viikonloppu tulossa. Kaikille ei tosin automaattisesti ole vapaata tiedossa. Viikonpäivät voivat sekoittua yhdeksi puuroksi, mutta välimatkaa arkirutiineihin voi ottaa yksinkertaisilla nikseillä. Ne voivat liittyä vaikkapa kattaukseen, astioihin tai pieniin herkkuihin. Tämä yksinkertainen herkkupala tuli tutuksi Saksassa. Siellä kojuissa myytiin hedelmäpaloja, joita oli dipattu suklaakastikkeeseen ja annettu sitten kovettua. Suklaan sulattaminen käy nopeasti, ja esimerkiksi banaanin pilkkominen on nopeaa. Suklaaseen kastetut hedelmäpalat voi pyörittää kookoshiutaleissa tai koristella rakeilla. Kesäisin meillä tunnetusti dipataan mansikoita suklaaseen, mutta kannattaa kokeilla banaania, omenaa, ananasta jne. Entäs valkosuklaa, maitosuklaa, tumma suklaa. Sopii tehtäväksi myös kaveriporukalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...