torstai 31. tammikuuta 2013

Merkkari teki comebackin

Merkkarit eli merirosvorahat ovat herättäneet aikamoisen villityksen tekemällä comebackin. Siellä sun täällä kohistaan niiden paluusta. Merkkarit olivat aikoinaan monen suosikkikarkkeja, jotka herättävät nostalgisia tunnelmia. Hittikarkin maku oli verraton, mutta löytyypä taustalta muutama ikävämpikin tarina siitä mitä tapahtuu, kun kolikon kokoinen läpyskä takertuu kurkkuun.

Muistan itse ostaneeni niitä aina läheiseltä grilliltä, jossa myytiin irtiksiä. Pienessä kopperossa myytiin samalla myös hampurilaisia, hodareita ja käristettyä makkaraa. Merkkareissa oli sitten mukana pienoinen rasvakerros, ja salmiakki yhdistettynä käristettyyn rasvaan tuotti yllättävän makuelämyksen. Uutuudet myydään Mix-pussissa, ja resepti on vuodelta -73. Sekoituksessa on mukana salmiakki-, hedelmä- ja kolakarkkeja. Täytyypä testata. Ovat muuten jo monesta paikasta myyty loppuun.

Fazer
Kuva: Fazer

2 kommenttia:

  1. Oon iteki miettinyt että kai näitä pitäis ostaa, vaikka näihin varmaan jokaisella on vähintään yksi meinasin tukehtua- tarina. hehe

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotain kiehtovaa niissä täytyy olla. Sellanen love and hate -juttu :)

      Poista

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...