torstai 24. tammikuuta 2013

Häät - unelmista totta!

Onko mielessä unelmien luksushäät vai pienimuotoisen intiimi tapahtuma. Hääparille on tarjolla nykyään monenlaista herkkua. Tämä tärkeä päivä on ladattu tunteilla ja odotuksilla. Minkään ei haluta menevän pieleen. Kaiken tarjonnan keskellä menee pää pyörälle. Hääpäivän olisi tarkoitus olla ikimuistoinen, eikä stressillä höystetty kaaos. Toisaalta aika kultaa usein myös pienet kömmähdykset. Itse olen pienen ja romanttisen hääjuhlan ystävä. Mitä sitten luksus pitää sisällään?


Luksushäät maustetaan glamourilla, loistolla ja ylellisyydellä. Silloin suunnitteluun on käytetty rahaa, erityisosaajia ja aikaa. Vaatteet ja sormukset ovat mittatilaustöitä, eikä hintalappuja kysellä. Unelmahäissä halutaan laatua viimeisintä yksityiskohtaa myöten. Hyvä hääsuunnittelija laatii ammattilaisten kanssa suunnitelman, aikataulun ja toteutukset. Hääpaikka voi olla linna, kartano, ulkomaille suunniteltu juhlanviettopaikka, tai ammattilaisvoimin lavastettu sisätila minkä tahansa teeman mukaiseksi. Tässä ei ole nyt sitten kyse servettien tai liinojen väristä, vaan kokonaisen miljöön rakentamisesta sisälle elämyskohteeksi. Paikalle tilataan huippuesiintyjät ja musiikkityylit vaihtelevat hääjuhlan päivien aikana.
Kimalletta on helppo saada aikaiseksi, mutta entä jos halutaan jotain maanläheistä, kuten kesä talven keskelle, tai päinvastoin? Loistohäitä juhlitaan vähintään kolme päivää. Tarjolla on hienointa samppanjaa, makumaailmasta loihdittuja taideteoksia, valkoisia hevosia ja näyttäviä kukka-asetelmia. Erityistoivomukset kuskataan vaikka maailman ääristä. Ammattitaitoa vaatii jokaisen yksityiskohdan huomioiminen. Toisaalta kyllä sitä naimisiin pääsee vähemmälläkin rahanmenolla. Houkutteleeko sittenkin romanttisen yksinkertainen vihkiminen vaikkapa hiekkarannalla - vain kahdestaan?

Kuvat:sxc

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pieni viesti on suuri ilo. Ihanaa päivää sinulle :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...